Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, April 29, 2014

Kelebihan ahli Shaklee

Nak share apa yang best sangat join Shaklee ni?
Ok pertama sekali supplement shaklee memang berkesan. Amalan memakan vitamin memberi kesihatan yang baik dan awet muda kepada pengamalnya.
Kene konsisten dan banyakkan minum air kosong.
Jika anda hanya mahu beli vitamins untuk amalan sendiri dan bukan untuk meniaga, join ahli masih untung sebab boleh jimat 15-20%.
Kalau nak berniaga, berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua orang, lagi bagus.
Barang bagus elok la kongsikan. Takkan nak sihat sorang je.
Shaklee tawarkan kepada ahli mereka
CASH - BONUS
CONVENTION - TRIP KE LUAR NEGARA (TAHUN NI ROME) ATAU ANDA BOLEH PILIH UNTUK UMRAH 5 BINTANG DENGAN SHAKLEE
CAR - BOLEH PILIH MANA-MANA KERETA KITA NAK.

Join dengan siapa? Kenali upline kita. Up line kita tak semestinya dah jadi pangkat yang paling tinggi  je. Sebab bonus kita atau pangkat kita lepas join tidak bergantung pada upline. Kalau upline taknak naik pangkat, kita masih boleh capai pangkat paling tinggi dalam shaklee.
Tapi joinla dengan upline yang memang aktif berniaga dan boleh beri tunjuk ajar pada kita kalau kita nak join untuk cari pendapatan. Join untuk berkongsi rezeki dan manfaat shaklee dengan orang lain.

Kumpulan saya sentiasa adakan kelas, meeting on line dengan upline, group sokongan, group customer.

Saya sedia membantu downline saya.
Dah 2 tahun ber shaklee.
Kini saya memang concentrate pada bisnes Shaklee sahaja. Bila fokus lebih bagus.

Jom. Jadi ahli untuk kesihatan. Jadi ahli untuk sebarkan kebaikan. Jadi ahli untuk bantu orang lain jana pendapatan dari rumah terutama suri rumah macam saya.

Aeidah
Shaklee independent distributor
882805
0193439341

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...