Followers

Suka tak blog ni?

Sunday, April 27, 2014

Tak sabar

Selamat malam semua..
Tetiba rasa sangat tidak sabar untuk breastfeed lagi.
InsyaAllah kalau ada rezeki, boleh breast feed this coming baby.
Rasa bonding ibu dan anak yang sangat close dan semestinya boleh kurus balik ni kalau fully breasfeed.
Pengalaman menyusukan Hadi selama 2 tahun memang special. Dengan kakak-kakak dia hanya sampai setahun je.
Dapat susukan Hadi selama 2 tahun sebab dah rezeki dia dan sebab amalkan ESP masa susukan Hadi.
Alhamdulillah.
Saya tak ada masalah kurang susu yang serius. Tetapi amalkan ESP memang membantu.
Cuba lah...tak rugi... Kulit pon makin lembut. Malah bentuk badan pon makin meletop. Puas hati.
Dan juga menghilangkan parut kat kulit wajah. Berseri gitu.
Saya ada ready stok ESP .
Penghantaran area rumah saya boleh la.. Di bandar seri putra dan bukit mahkota.
Call je no saya 0193439341

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...