Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, June 18, 2014

Darjah 4 sek ren keb Melor

Gambar ni masa sekolah rendah kebangsaan melor.kota bharu.kelantan.
Sekarang dah tukar nama sekolah rendah sri melor.
Tahun bila gambar ni ek? Kalau tak silap 1993. Sebab 1995 dah upsr.
Bila jumpa gambar ni terus upliad di facebook.
Boleh la tag 2 3 orang kawan sekolah rendah, dari situ dapat hampir semua no telefon dan facebook kawan sekolah rendah dulu.
Dah ada group whatsapp dah...
Menarik kan?
Dari 1 gamba, ke facebook, jumpa balik kawan lama.
Rapat macam adik beradik kawan masa sekolah rendah ni...

Tuesday, June 17, 2014

Happy birthday Hadi!!!

Hadi sudah 3 tahun....
Cepatnye masa berlalu...dulu baby kecik jer..sekarang dah besar. Pandai cakap dan dah mintak panggil dia abang...
Abang dah besar..
Mama doakan semoga Hadi menjadi anak yang soleh.
Anak yang berjaya dunia dan akhirat.
Mama loves you...

Sunday, June 15, 2014

Jalan-jalan ke Takbai Thailand

Kelantan memang dekat sangat dengan Takbai Thailand.
Saya selalu tengok kawan pergi sana.
Tapi saya tak pernah la jejak kaki ke sana sebelum ni...
Tapi semalam saya ikut kawan pergi sana..
Memang best..kalau nak shopping, untuk yang tak cari barang branded, boleh la ke sana.
Banyak juga saya tengok barang dari sana yang  dijual online
Saya tak beli banyak sangat pun.

Thursday, June 12, 2014

Manfaat vitamin E

Vitamin e memang sangat bagussss...
Saya amalkan vitamin e, b complex dan vitamin c untuk kulit...
Kesannya memang kulit terasa lebih lembut...
Masalah pori muka yang besar pon tiada..
Saya amalkan masa tidak mengandung..masa mengandung tidak disyorkan amal vitamin E...
Bahkan nurse pegang pon puji kulit lembut...hehe...
Cuba la...memang puas hati..
Antara lain fungsi vitamin E boleh tengo picture kat bawah ni yer...
Untuk antioksida.
Pelindung matahari semulajadi.tiada lagi sunburn.
Vitamin cinta suami isteri...bila amalkan vitamin E...suami isteri lebih intim...panas balik hubungan suami isteri.
Vitamin kesuburan lelaki dan wanita..
Dan lain lain...
No fon saya untuk order dan mengetahui lebih lanjut pasal Shaklee
0193439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...