Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, February 18, 2014

nak beli genie bra

wah tajuk tak hingat...
hehe...alkisah mencari-cari genie bra ni nak beli...
almaklum, pregnant, sume membesar....katenye genie bra ni selesa...boleh la try kan...
survey2 harga, ada yang jual rm35 1 set ( 3 psg) tapi no telefon nye tidak ditulis...
habis gimana mahu order....waduh2...

serius ke tak meniaga ni kan....erm...2 blog ade jual, tapi no telefon tak ade...sedih...tapi harga dah makin mahal plak...2nd blog rm48 sekali pos..tawaran hari ini sahaja...tapi tarikhnya tidak ketahuan bila hari ini tu...

sabo jer lah..masuk blog ke3 dah ni survey....tapi tak jumpe genie bra...jumpe slimming coffee je..ok....scroll punye scroll, jumpe entry genie bra...tapi makin mahal...rm65 plak...huhu...
teruskan mencari lah eh....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...