Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, March 19, 2014

belum habis mabuk lagi

Assalamualaikum semua....selamat pagi rabu...
Hari ni cepat-cepat update blog sebelum berkemas nak balik kampung.... yahoooo....

sekarang kandungan dan masuk 18 minggu 2 hari...tetapi masih muntah...isk2...tapi tak da la teruk sangat muntah....kadang-kadang malam, kadang-kadang pagi....lega juga lepas muntah kan...

hmm...ni la pengalaman mengandung yang lain dari 3 anak sebelum ni yang tidak pernah muntah walau sekali pun...betul...sekali pun tak pernah muntah tuk 3 anak sebelum ni....yang ni special skit la kan,..lain dari yang lain...

makan masih macam biasa...walaupun selera kurang, tetapi masih boleh makan...dan badan alhamdulillah sihat....

dan sekarang dah boleh rasa gerakan baby tau....lembut-lembut gitu..best bila dapat rasa baby gerak...ibu-ibu mesti tahu betapa best rasa baby bergerak....

ok semua...selamat berhari rabu...harap hari ini lagi baik dari semalam..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...