Followers

Suka tak blog ni?

Monday, April 21, 2014

Kerana Hadi, aku kenal Shaklee

Masa mula mula kenal dengan Shaklee tengah mengandungkan Hadi.
Dah dekat nak bersalin dah mase tu...tengah cari nak makan apa masa dalam pantang tu...
Masa pantang Huda makan mustika ratu. Sikit je dia punya isi..banyak untuk sapu kat badan, sapu kat breast untuk banyak susu paling best mutika ratu punye ubat untuk sapu kat perut untuk berbengkung. Memang keluar darah kotor.
Masa Hadi rasanya nak tukar dari herba ke supplement sebab supplement boleh start makan dari hari pertama berpantang. Jamu pula lepas 2 minggu.
Jadi saya berhabis rm400 lebih masa tu untuk supplement berpantang. Tapi memang puas hati. Badan cergas dan sihat, susu pun tiada masalah, sembelit pun tak ada.
Lepas tu nampak orang ajak untuk tambah pendapatan.. Saya pun tak ada ragu ragu langsung, terus join. Rm65..
Itu je modal asal..terus dapat income setiap bulan. Alhamdulillah.
Saya amat syorkan Shaklee sebagai supplement ibu hamil dan berpantang. Sendiri boleh rasai keberkesanannya.
Nak join ahli pun boleh.
Msg je saya atau whatsapp.. 0193439341
Email saya aeidahamrun@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...