Followers

Suka tak blog ni?

Friday, April 25, 2014

Pushing too much

Bila pregnant ni rasanya kita patut tahu limit kita.2 3 hari ni badan kurang sihat tapi masih buat kerja macam biasa buatkan sakit bahagian bawah perut.
Ada discharge sikit tadi.
I know i should rest. Tapi kalau dah tinggal sorang, kena la jaga anak-anak.
I just hope he would ask how im doing.
Huh...sabar je lah...
Rehat rehat..jaga diri sendiri dulu..

Salam jumaat

Salam jumaat. Hari yang penuh berkat ni jom amalkan selawat keatas Nabi Muhammad saw.
Semoga hari ini membawa keberkatan dan rahmat dan dimurahkan rezeki kepada kita. Amin

Dan yang mencari set shaklee
Untuk ibu hamil
Berpantang
Menyusu

Boleh contact saya
Aeidah
Shaklee independent distributor
0193439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...