Followers

Suka tak blog ni?

Friday, October 17, 2014

rasa nak berniaga lagi

salam sejahtera semua...
dua tiga hari ni saya rasa nak berniaga lagi... memang sekarang dah jual vitamin dan maajun anggun bistari.
tapi macam nak tambah produk lagi.. maklum lah jual vitamin tak perlu pun stok dan pos sebenarnya sebab shaklee dah poskan terus ke pelanggan bila kita buat order... ada la ready stok sikit untuk yang nak cod area rumah ni...
maajun pun buat macam tu sekarang...

Jadi sekarang tengah tercari-cari lagi barang untuk di jual. serius memang nak berniaga.. pegang stok sendiri dan pos sendiri...dengan banyak pesanan setiap hari.. macam 30 ke sehari...bagus juga kan???....
sekarang memang dah cukup sibuk dengan anak kecil..tapi masih nak tambah produk...
Apa pilihan yang bermain di fikiran saya????
1. pakaian kanak-kanak - minat sebab sekarang saya sendiri ada anak kecil..suka tengok baju budak-budak
2. seluar jeans wanita yang kaki luas. dan juga skirt jeans wanita.. sangat menarik dan agak payah nak cari sebenarnya...online ada juga yang jual, tapi tak banyak. seluar jeans wanita yang kaki luas macam belum ada orang jual. mungkin juga sebab not in trend sekarang.
3. emas??? saya fikir kalau emas modal nak kene banyak la kalau nak pegang stok. kalau ambil gambar dari website yang jual emas pula selalu habis stok rasanya.

itu aja yang bermain difikiran saya...
apa pendapat awak sekalian???... bisnes apa yang patut saya buat??...modal tak besar sangat..rancangannya nak jual online jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...