Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, February 26, 2015

Tips semasa musim panas

Untuk persediaan menghadapi musim panas yang bakal melanda Malaysia, boleh la tengok tips ni ye...

Bagi yang minum air isotonik tu...saya ada tengok kawan share sampai 3 botol 100plus tu dia minum sehari. Tau tak air botol banyak gula...jangan sampai kene kencing manis pula ya..
Baik amal performance drink...yaaaa motif nak jual performance drink... Kikiki

Performance drink ni bukan masa panas cuaca je minum, masa cirit birit, masa kene denggi kan kene minum air banyak, masa rasa panas-panas kepala nak demam. Dan bukan untuk dewasa sahaja, kanak-kanak pun boleh minum untuk kegunaan seperti saya sebut nanti.

Harga saya bagitahu terus ya rm82.50..
Nak tahu lebih detail  dan cara pesanan, boleh contact saya 0193439341 whasapp atau telegram...message je ye..call tak selalu sempat jawab

Wednesday, February 25, 2015

Cepatnya Hanis membesar

Hanis hari ni dah masuk 6 bulan 6 hari.
Cepat betul dia membesar. Dan perkembangan dia pun cepat. Hanis dah mula berdiri. Dah boleh duduk dan pandai merangkak.
Baru je hanis start makan 19hb haritu...
Syukur sangat. Hanis diberi kesihatan yang baik. Tak pernah demam. Senang jaga dia. Walaupun nak mama je la...tak nak orang lain. Sakit badan mama dukung dia je. Tapi mama suka.
Kalau saya cakap ni sebab izin Allah melalui pengambilan vitamin dari sebelum mengandung dan semasa mengandung dan semasa menyusu dia, tak keterlaluan kot.
Sekarang ni kalau dia selsema, saya makan vitamin c, alhamdulillah berhenti selsema dia. Walaupun kadang-kadang selsema saya lagi lambat nak berhenti. Mungkin banyak zat pergi pada Hanis dari badan saya yang serap.
Tapi ni semua rezeki dari Allah. Kesihatan pun rezeki dari Allah. Rahmat..
Syukur...semoga semua kekal sihat..

Monday, February 23, 2015

Cuaca panas

Cuaca panas kan sekarang.
Elakkan berada di tempat panas.
Minum banyak air. Bagi yang kurang minum air, boleh bancuh performance drink ni.
Kanak-kanak pun boleh ambil tau. Bancuh dengan air untuk bekal ke sekolah.

  Proven in the Lab

Laboratory tests with high-level athletes show that Shaklee Performance®:

    Minimizes fluid loss for enhanced hydration.
    Delivers a full spectrum of electrolytes, including calcium and Magnesium.
    Maintains blood-glucose levels to sustain intense energy output to increase stamina.

Harga rm82.50 sahaja.
Berminat boleh message saya 0193439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...