Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, January 20, 2015

Arrrr gelabah

Tak tahu la kenape rase gelabah je harini.
Sekarang pukul 5.31 petang. Jap lagi nak kene pick up huda d sekolah.
Tak suka sangat menunggu. 2 minit macam 2 jam dah rasanya.
Tambah lagi hari ni tunggu parcel pos laju.
Semalam penjual pos. Hari ini patutnya sampai. Tapi sampai sekarang belum sampaj juga. Dari shah alam je kot..bukan jaub sangat.
Ya ya..pos laju tu kadang2 bukan laju sangat pun. Sabar aje lah kan. Esok sampai kot. Bukan apa, saya ni selalu keluar...takut terlepas pula abang pos ni.
Oh ya..parcel shaklee dah sampai.
Saya ada vitalea, b complex dan sustained release vita c plus.
Anda nak? Boleh kontek saya.
Sesuai sangat sebagai hadiah untuk ibu bapa atau diri sendiri.
0193439341.
Cod di bandar seri putra k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...