Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, February 26, 2015

Tips semasa musim panas

Untuk persediaan menghadapi musim panas yang bakal melanda Malaysia, boleh la tengok tips ni ye...

Bagi yang minum air isotonik tu...saya ada tengok kawan share sampai 3 botol 100plus tu dia minum sehari. Tau tak air botol banyak gula...jangan sampai kene kencing manis pula ya..
Baik amal performance drink...yaaaa motif nak jual performance drink... Kikiki

Performance drink ni bukan masa panas cuaca je minum, masa cirit birit, masa kene denggi kan kene minum air banyak, masa rasa panas-panas kepala nak demam. Dan bukan untuk dewasa sahaja, kanak-kanak pun boleh minum untuk kegunaan seperti saya sebut nanti.

Harga saya bagitahu terus ya rm82.50..
Nak tahu lebih detail  dan cara pesanan, boleh contact saya 0193439341 whasapp atau telegram...message je ye..call tak selalu sempat jawab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...