Followers

Suka tak blog ni?

Friday, April 3, 2015

Bag gred aaa, premium bag

Assalamualaikum semua.
Saya nak bagi tau..saya ada jual bag gred aaa.. 1:1 pun ada.. Premium kualiti pon ada.
Kalau berminat. Nak gambar nak tengok ke..boleh message saya ya. Whasapp 0193439341
Saya hantarkan gambar. Beg mesti cantik puas hati murah.
Yang high kualiti dari Korea. Pilih sendiri tau 1 1.. Bukan borong..
Premium kualiti boleh tengok. Tapi kita set appointment dulu ya.

Cita-cita dulu

Hihi..
Nak cerita..simple je..
Dulu dari masa sekolah rendah lagi memang cita-cita saya nak jadi surirumah.
Poyo kan..kikiki...tak..ni betul..bukan sebab sekarang saya surirumah, saya cakap cita-cita saya surirumah. Ni memang cita-cita saya dari dulu. Walaupun tak pernah terucap dengan kata-kata..kalau cikgu tanya, saya akan cakap nak jadi cikgu. Tapi dalam hati nak belajar tinggiada degree tapi nak ajar anak-anak je..
Nampaknya cita-cita saya tercapai sebenarnya.. Masa meningkat dewasa memang nak kerja nak cari duit juga..tapi mungkin itu bukan yang terbaik, sebabtu Allah tak tunaikan. Jadi sekarang ni..ajar anak-anak je lah ya.. Bagus jugak kan..mujur la suami mampu sara..huhu... Zaman semua pakai duit ni.. Hukhukhuk
Semoga anak ma berjaya dunia akhirat. Manfaatkan ilmu yang ma ajar ok.. Ok la bukan hari-hari ma ajar..kikiki..masa rajin je.. Harap boleh konsistant ajar anak-anak. Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...