Followers

Suka tak blog ni?

Friday, August 28, 2015

Habbatus sauda plus madu

Salam semua...salam sejahtera.
Ya allah lama sungguh saya tak update blog.  Kesibukan dan juga masalah internet tidak menentu.
Just nak update sikit la pasal habbatus sauda plus madu yang saya tengah amalkan sekarang ni.
Suami ada cakap dia penat ualang alik kerja. Jadi saya cadangkan dia amal habbatus sauda plus madu.
Saya memang yakin la dengan makanan sunnah ni mampu jaga kesihatan badan kita. Setuju?
Ok alang2 suami dah amal, saya pun tumpang la sekali...
Apa kesan yang saya terus dapat rasa ialah tidur saya yang lebih lena. Sebelum ni masalah kaki lenguh macam nak m3nggelupur rasa. Kaki ni tendang sana tendang sini lah masa tidur tu. Mujur tak tendang laki jatuh katil je...huhu
Hilang terus kaki lenguh tu.
Dan yang lagi best........tententennnnnn selera makan dah kurangggg..
Yahoooo...kalau selalu lepas makan nasi dalam 2 pinggan, akan terus wat roti ngn coklat ke nak makan lagi. Tapi tak dah sekarang ni..
Dinner pun dah tak de masalah kalau tak makan. Betul..
Susu badan pun dah kembali banyak.
Alhamdulillah.
Nak yengok habbatus sauda ni boleh tengok ig saya aeidah amrun
Nak share kat sini internet ni kompem tak leh upload pula..
Whatsapp saya pon boleh ya 0193439341

Benda baik apa salah kita share kan,.ok tq
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...