Followers

Suka tak blog ni?

Friday, June 10, 2011

6 more days to go!!!

tarikh due aku sepatutnyer 16/6/2011...arini dah 10/6/11....
kalo ikut scan, lg lambat 19/6...dah biase nyer bby ku ikut tarikh scan...
malangnyer thn ni tak leh nak ikut tarikh scan sbb aku ade kencing manis...GDM..
nak tak nak 16/6 tu aku nak kene kuarkan bby...doktor la yg ckp..kalo lambat nnt bby besar or leh berpusing..
hmm....cuak la kalo kene induce...tp smlm borak ngn sorg kak ni, dia pon biase induce..saje nak suh bby kuar awal...ades, ade gak ek?...
jadi, harapan nyer semoga semua di permudahkan...amin...
anak 3rd ni cuak dia lain mcm...tak mcm anak 1st n 2nd...
yg ni tak urut skit pon..tka de betul2kan kedudukan ke ape ke...slalu aku g gak jamah perut kat mak teh di kampung aku tu...
dia tak de la wat ape, just pegang2 jer..pastu kalo rendah, dia angkat skit, baru rase lega skit pundi kencing tu..
kalo baby tido senget, dia betulkan...tu pon bace2 jer...gosok2 skit..
hmm...
arini aku layan blog masakan...ummi_izz...tgh tgk resepi apam gula hangus dia..pastu terbace entry pasal dia kematian suami 14/3/11 baru2 ni...
sedih sgt...tapi ummi izz tu nampak tabah orgnyer...
semoga semua di mudahkan jugak untuk dia dan anak2 dia yg kecik lg...
suami kan tempat isteri bergantung, kalo tetibe je tak de...isteri kene pikul sume...anak2 la yg paling di risaukan..
aku percaye, tuk membesarkan anak2 perlukan 2 insan..ibu dan ayah...kalo tak de sorg, mmg susah....
nak tuka background blog ni...adios...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...