Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, June 21, 2012

Pilihan untuk menyusu

Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan


SET E -set b tambah dengan ostematrik bg ibu-ibu yang ada masalah susu kurang semasa period.
dan juga sesuai untuk ibu tambah tenaga dan mendapat tidur yang berkualiti pada malam hari..
saya makan ni masa dalam pantang memang berkesan untuk tidur yang bagus...bangun pagi pun tidak lah letih..
 manakala jika tambah dengan ESP, anak yang menyusu tu akan cepat kenyang.



 SET 3M
set ni memang sesuai untuk ibu-ibu bekerjaya yang nak simpan stok...
dengan minum air kosong yang cukup, pam/perah setaip 2 jam..insyallah..


set-set ni juga sesuai untuk ibu-ibu amalkan masa dalam pantang yer....
badan cepat cergas dan sihat...susu pon meriah...
kalau ibu2 bersalin secara Cesarean, boleh ambil zinc skali untuk penyembuhan luka dengan lebih cepat.bersalin normal pon boleh makan zink untuk cepat baik tempat luka/ mengawal keguguran rambut mase selepas melahirkan...


ok dearie...kalau ade apa-apa pertanyaan, boleh contact saya di 
aeidahamrun@yahoo.com
sms/whatsapp 019 3439341
harga special sy tawarkan... :)
happy breasfeeding dear..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...