Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, November 6, 2012

Peluang

Alhamdulillah...semalam, iaitu isnin...pergi berjumpa dengan 'Mak' saya dam bisnes Shaklee ni...
Beliau punya income memang hebat..dan anak-anak beliau yang lain pon semua hebat-hebat income dia..
Siapa tak nak income hebat?...6 angka sebulan?....tak nak?.. tak tahu la nak cakap apa kalau ada orang menolak income 6 angka sebulan..

Jadi, tujuan saya pergi berjumpa beliau semalam adalah untuk menuntut ilmu..apa yang beliau buat untuk dapat income macam tu...
banyak yang saya belajar.sebenarnya beliau dah kongsikan pada seminar hari tu,tapi bila coaching 0ne to one ni kesan dia lagi mendalam..
Banyak tips yang beliau kongsi dengan saya..saya nak kongsikan bersama yang mahu berjaya seperti beliau atau lebih hebat dari beliau..
beliau juga yakin yang saya akan berjaya.. janji jangan betah dengan ajaran dia..kalau cikgu dah ajar macam mana nak berjaya, kene la ikut cara cikgu, tiru dia, baru berjaya sekurang-kurangnya seperti dia..
Dia boleh melihat saya berjaya, jadi saya sendiri kene melihat saya berjaya..
nak join saya sama-sama cari income dari rumah?hubungi saya. kita sama-sama buat dan tengok, siapa capai dulu... takut nak cabar orang, tapi cabar orang lain untuk majukan diri sendiri..
jom sama-sama buat..
hubungi saya whatsapp 019 3439341, bbm 29eaf50e

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...