Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, November 14, 2012

Set untuk kulit cantik

Ada masalah kulit?
Di muka atau di badan?
Set ni memang kesukaan saya dan yang saya amalkan hari-hari.
Set D - untuk kulit bermasalah
Jerawat
Kulit kusam
Kulit kering
Kulit tidak sekata
jerawat di badan
dan ni bukan di muka sahaja, tapi di badan juga 

Set D mengandungi 

Perubahan yang saya boleh lihat dan rasa pada diri saya adalah, jerawat/biji-biji kecil di badan hilang, kulit badan menjadi halus lembut lembab
di tapak tangan rasa lembut, di kaki nampak lembab, di muka nampak warna kulit lebih cerah dan sekata.
Dan kawan saya yang pengamal set d juga merasakan yang sama. (msg2 di bbm, xleh nak print2 screen)
Mula-mula dia was-was, betul ke ape yang dia tengok bila kulit muka nampak lebih cerah, macam tak percaya.
Alhamdulillah, ia berkesan untuk saya dan dia.

Jika ada budget lebih, boleh ambil sekali ESP yang bagus untuk menghilangkan parut di wajah atau pon strechmark atau pon untuk ibu yang bersalin secara ceaser, ini set yang sesuai untuk hilangkan parut belah tu atau sekurang-kurangnya mengurangkan kesan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...