Followers

Suka tak blog ni?

Monday, November 12, 2012

Kerana bertuah

Kerana bertuah, dapat tv 32 inci..
Alkisahnya masa Family Day opis en Suami minggu lepas, ada acara cabutan bertuah...
Masa tahu ada tv untuk cabutan bertuah...berharap sangat dapat tv tu...
tetapi....
masa cabutan bertuah di jalankan, kami dapat voucher Jusco jer RM150..
haha...Alhamdulillah...dapat jugak voucher kan, leh shopping mopping
tetapi..malam tu...yang dapat tv tu ada lah beberapa orang..sebab tv pon beberapa biji dorang bagi-bagi..
Antaranya bos en Suami dapat tv tu..
lepastu dia kate nak buat cabutan tuk bahagian operation..
Buat cabutan lagi sekali tu, nama en Suami yang naik..
dapat la tv free..
tapi dengan tv free tu, beli cabinet baru, beli PS2, beli katil baru..
haha...sudah nya banyak jugak habis kerana tv 'FREE'. huhu..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...