Followers

Suka tak blog ni?

Monday, March 25, 2013

Jana pendapatan dengan Shaklee

Alhamdulillah..setiap 20 atau 21 haribulan, mesti sampai cek dari Shaklee.
Dapat bonus!...hehe
ni yang best buat bisnes, kerja sendiri, masa sendiri, dapat bonus,dapat luang masa dengan jaga anak-anak.
Saya pasti kebanyakan ibu-ibu bekerjaya, teringin sangat nak bekerja dari rumah, sambil jaga anak-anak.
Kalau minat berniaga, boleh la buat bisnes Shaklee ni.
Semua dihujung jari.
Online jer.
Untuk yang berminat nak sertai kumpulan kami berbisnes Shaklee. Bulan April ni kita ada buat kelas khas beginner. Kalau Anda serius nak jana income, jom sertai kelas ni. untuk 30 pax je tau. Exclusive. Sharing dan kelas akan diajar oleh Master Norita. Pendapatan 6 angka dah dengan Shaklee ni. Best kan?.
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya
aei - sms/whatsapp 0193439341
email aeidahamrun@yahoo.com
ID 882805

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...