Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, December 19, 2013

Herblax- penyelesaian masalah pembuangan air besar

Bagi yang mengalami masalah jarang-jarang membuang air besar, Herb-Lax memang sangat sesuai untuk anda.
Amalkan sebelum tidur, dan pembuangan esok pagi lancar jer tanpa menyebabkan cirit birit.
Herb-lax bertindak dengan lembut sekali.

Teringat cerita mak saya...
dia pergi ke rumah makcik saya sebab ada kenduri..jumpa dengan menantu makcik saya dan menantu makcik saya ni memang bercerita yang dia dah seminggu tak membuang..
dah makan satu supplement brand dot dot dot..tapi tetap tak berak..tak menjadi....

Bila mak saya dengar, dia pun offer la Herb lax untuk menantu makcik saya ni...
Alhamdulillah, dia memang suke sebab pagi tu perut dah start memulas nak ketandas..

Mak saya pun suka dengan Herb-lax..bila perlu, mak saya akan ambil sebelah malam..
jangan cakap mak saya je suka, saya pun suka...
ni la senjata saya kalau makan banyak...malam makan Herb-Lax, esok ketandas, buang lemak-lemak tak perlu tu..perut pun kempis...

Kalas hari tu sampai out of stock Herb-lax ni...tapi sekarang sudah kembali...
Ambil dengan lecithin, alfafa dan OMEGA GUARD(Promosi bln 12 ni) untuk kuruskan badan..

SID aeidah 882805
0193439341

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...